Sint-harlindislaan 2 - 3800 Sint-Truiden
Tel : 011 69 61 59011 69 61 59 - Gsm : 0475 76 47 140475 76 47 14

Alles onder controle met pré- en postnatale gymnastiek

Een zwangerschap en een bevalling hebben een grote impact op het lichaam van de moeder. Om deze inspanningen voor te bereiden en om nadien snel terug het dagelijks ritme te kunnen aanvatten, biedt kinesiste Veronique Jeurissen pré- en postnatale gymnastiek aan. In Sint-Truiden kan u bij haar hiervoor terecht in de veelzijdige kinepraktijk.

Prénatale gymnastiek

Hou u zelf goed onder controle in aanloop en tijdens de bevalling. Het uitvoeren van prénatale oefeningen kan hierbij in grote mate bijdragen. Maak tijdig een afspraak met deze kinesiste om de begeleiding op te starten. U krijgt veel informatie en uiteraard ook gerichte oefeningen om mee aan de slag te gaan. Zelfs een ademhalingstherapie kan helpen tijdens de bevalling.

Postnatale gymnastiek

Is de bevalling achter de rug? Dan is het lichamelijk soms moeilijk om terug het juiste ritme te vinden. De inspanningen van de zwangerschap en de bevalling kunnen hun sporen nalaten. Maar Veronique Jeurissen zet u graag opnieuw op het juiste spoor. Dankzij de postnatale gymnastiek zal u vlotter herstellen en bent u sneller weer in de conditie die u wenst.

Contact

Wil u meer informatie over de pré- en postnatale gymnastiek van Veronique Jeurissen uit Sint-Truiden. Neem dan zeker contact op en ontdek de aangename begeleiding tijdens deze belangrijke periode in uw leven.